30.11.17.

IDA poziva na radionicu "Driveri – naši pokretači i progonitelji u poslovanju”

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom poziva Vas na radionicu na temu „Driveri – naši pokretači i progonitelji u poslovanju“  koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji  na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u ponedjeljak,  11. prosinca 2017. godine. Radionica će trajati od 9 do 13 sati.

Cilj je radionice polaznike upoznati s osobnim driverima koji su tipični za njih same, ali i njihove radne kolege te kojim se sve tehnikama mogu korisiti kako driveri iz pokretača ne bi prerasli u progonitelje.

Radionicu će održati Svjetlana Prkić, prof. i coach. Završila je dvogodišnju Akademiju HUCa, licencirani je life&business coach, te ITAA transakcijski savjetnik. Bavi se coachingom od 2012. godine, a edukacijama više od 15 godina. Kroz coaching praksu pomaže pojedincima u ostvarivanju njihovih osobnih i profesionalnih ciljeva. Aktivna je u promicanju osobnog razvoja putem radionica o jačanju samopouzdanja, upravljanju vremenom, prezentacijskim vještinama, unutarnjim otporima i izazovima u privatnom i poslovnom svijetu.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail ivana.kalac(at)ida.hr najkasnije do petka, 8. prosinca 2017. godine.

Prijavnicu preuzmite ovdje, a sadržaj radionice ovdje.