08.11.07.

Drugi BPW Danube Net poslovni forum u Puli od 16. do 18. studenog

Forum u organizaciji BPW-Prvog hrvatskog kluba Pula, IDA-e i Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva otvorit će Predsjednik RH Stjepan Mesić

U prostorima IDA-e danas je održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen program predstojećeg BPW Danube Net Business Foruma.

Organizatori Foruma, koji će se održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića, su BPW - Prvi hrvatski klub Pula, IDA i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva. Odvijat će se od 16. do 18. studenog u hotelu Histria u Puli, a cilj organiziranja ovog događaja je regionalna razmjena iskustava o povezanosti ženskog poduzetništva i regionalnog razvoja kroz usporedni prikaz stanja u ženskom poduzetništvu podunavskih zemalja s primjerima najbolje prakse, institucionalne podrške te znanstvenog aspekta. 

Konferenciji je prisustvovao župan Ivan Jakovčić, a program Foruma predstavili su predsjednica BPW-a Pula Alida Perkov, direktor IDA-e Darko Lorencin i upraviteljica Zaklade Kristina Bulešić.

Program Foruma možete pogledati ovdje.