Poziv na radionicu "Javni nastup i prezentacijske vještine"

Poziv na radionicu "Javni nastup i prezentacijske vještine"

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva na radionicu na temu „Javni nastup i prezentacijske vještine" koja će se održati u srijedu 8. svibnja 2024. godine u prostoru Coworking centra Pula (konferencijska dvorana, 3.kat), Marka Marulića 5, Pula. Radionica je podijeljena na Temu 1: Upravljanje tremom i odnos s publikom koja će se održati od 10,00 do 12,00 sati, te na Temu 2: Upravljanje glasom i govorom koja će se održati od 13,00 do 15,00 sati. 

Tema 1: "Upravljanje tremom i odnos s publikom"

"Oni me gledaju, a mene pere trema i smeta mi da dobro izvršim zadatak." 
Ovo je vrlo česta rečenica koja se zna čuti kada je riječ o javnim nastupima. Na ovoj interaktivnoj radionici naučit ćete i upoznati korisne vježbe, tehnike i alate koje u svome poslu koriste profesionalni glumci i glumice i koje će vam biti od velike pomoći s tremom i uspostavljanjem boljeg odnosa s publikom u raznim situacijama javnih nastupa kao što su to poslovne prezentacije, izlaganja i slično. Na radionici se ne glumi. Tehnike se upoznaju kroz vježbe i razgovor. Radionicu je do sada prošlo preko 700 zadovoljnih polaznika od mladih do odraslih raznih profesija.

Tema 2: "Upravljanje glasom i govorom"

"Oni me gledaju, a meni se stišće grlo, drhti mi glas, previše ubrzavam, ostajem bez zraka, govorim pretiho i imam osjećaj kao da to nije moj glas dok pred njima govorim." I ova rečenica zna se često čuti kada je riječ o govorenju pred publikom.
Na ovoj interaktivnoj radionici naučit ćete vježbe i tehnike koje za svoj glas i govor koriste profesionalni glumci i glumice i koje će vam biti od velike pomoći prilikom raznih javnih nastupa kao što su to poslovne prezentacije, predavanja i izlaganja. 
Na radionici se ne glumi. Tehnike se upoznaju kroz vježbe i razgovor. Radionicu je do sada prošlo preko 700 zadovoljnih polaznika od mladih do odraslih osoba raznih profesija.

Voditelj radionice profesionalni je glumac i voditelj edukativnih radionica za mlade i odrasle Rade Radolović. Grupne i individualne radionice vodi već 18 godina. Do sada je kao glumac i voditelj surađivao s tvrtkama i organizacijama kao što su: Infobip, Studio SONDA, Aminess hotels & Campsites, Istarska razvojna agencija IDA, Grad Pula, TZ Vrsar, klaster TZ južne Istre, SC Pula, Odvjetnički ured Ostermann i partneri Zagreb, INK Pula, TedX Pula, HUM - Hrvatska udruga za medijaciju, NCS - Nezavisni cestarski sindikat Hrvatske, Plava laguna. Radionice je do sada prošlo preko 700 zadovoljnih polaznika od mladih do odraslih osoba raznih profesija.

🎧Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima. Zbog ograničenog broja polaznika po grupi molimo da izvršite prijavu za Temu 1 na POVEZNICI i za Temu 2 na POVEZNICI

🎲 Za sve dodatne informacije molimo obratite se Jeleni Nikolić Ražem putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr ili na broj telefona +385 52 381 900.